Pontus Rasmusson

Inför hundratusentals följare publicerar han videor där han gör pranks och challenges. Samtidigt har han fått kritik för att bland annat ha fått barn att ringa till ett telefonnummer som kostar pengar.


Pin Pa Swedish News

Carolina Gynning 43 har spenderat en större del av sommaren på Ibiza vilket hon berättar för Carina Berg 44 i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva.

. 1 day agoSandspurten här skojar man inte bort ler Pontus. Nyheter24 har tagit reda på hur. Byggandet av huset är i full gång och enligt Pernilla Wahlgren själv är projektet snart i mål.

TT Årets mottagare av Zornmärket i guld är folkmusikern Alm Nils Ersson född och. Idag granskas han och hans bolag i SvD-podcasten Blenda. Skivan handlar enligt Ferm om motgångar hjärtesorg och vänskap.

Och snabbaste kvinna på tio kilometer blev Helena Hallgren som sprang in på tiden 4001 och hon njöt av de yttre förutsättningarna. Hej och välkommen till min kanal. Tillsammans med föräldrarna gör Pontus pranks och utmaningar.

Så mycket pengar tjänar den omtalade influencern Pontus Rasmusson. Så såg Nicola Peltz Beckham ut före skönhetsoperationerna. Så såg Nicola Peltz Beckham ut före skönhetsoperationerna.

Går det att ångra sig om man förtidsröstat. Pernilla Wahlgrens kris - kan inte flytta in i nya huset. Riktar sig till barn men refererar till sex.

Paret Robin Rasmusson och Johanna Sangaré gick i mål tillsammans på tio kilometer och gick direkt ner i havet för att svalka sig. Men nu har även storebror Oliver tagit ett stort karriärsteg och blivit med restaurang. Det var superhelande för mig jag blev en annan person berättar hon i TV4s program En smak på livet.

1 day agoMamma Carina Rasmusson 62 och pappa Patrik Rasmusson 54 syns i nästan varenda en av Pontus vloggar. Alm Nils Ersson har spelat fiol sedan tioårsåldern och mottar årets Zornmärke i guld. Riktar sig till barn men refererar till sex.

Den 29 juni slog portarna till hans Olli Ristorante upp som utlovar vällagad och genuin italiensk mat. På en kvart berättar reportrarna bakom dokumentären om arbetet med den. 1 day agoPontus Rasmusson följs av hundratusentals men hamnar gång på gång i hetluften för sitt innehåll.

Så mycket pengar tjänar den omtalade influencern Pontus Rasmusson. Snabb leverans Fri frakt vid köp över 1000 kr Något för alla åldrar. V vill satsa 13 miljarder på förskolan.

Så mycket pengar tjänar den omtalade influencern Pontus Rasmusson. Så såg Nicola Peltz Beckham ut före skönhetsoperationerna. Influencern Pontus Rasmusson kritiseras.

Prenumererar du har du också chans att få VECKANS SHOUTOUT Här kan ni hitta alla mina challenges vloggar. Men resan blev avgörande för artisten. Norska kungahuset har gått ut med ett pressmeddelande om saken som lyder.

Pernilla wahlgren frøya winther nöje bianca ingrosso benjamin ingrosso barn allmant. 1 day agoSå mycket pengar tjänar den omtalade influencern Pontus Rasmusson. Så såg Nicola Peltz Beckham ut före skönhetsoperationerna.

Så såg Nicola Peltz Beckham ut före skönhetsoperationerna. Merch från Challenge Youtubern Pontus Rasmusson. Prenumerera och bli en del av familjen.

Hanna Ferm släpper i dag sin debut-ep Ingen aning var jag landar. Så mycket pengar tjänar den omtalade influencern Pontus Rasmusson. Rekordökning på matpriser barnfamiljer drabbas hårdast.

Influencern Pontus Rasmusson kritiseras. Lisa Nilsson rymde till Brasilien för att hon var trött på svensk musikindustri. I avsnittet tar hon bland annat upp en minst sagt oväntad händelse som skedde när hon och dottern Vilda spenderade tid på stranden.

Så mycket pengar tjänar den omtalade influencern Pontus Rasmusson. 1 day agoPontus Rasmusson är en av Sveriges största Youtubers och influencers. I Svenska dagbladets podd Blenda granskas nu den kontroversiella profilen.

Den senaste merchen från Pontus Rasmusson hittar du på denna hemsida. Enligt norska VG hamnade kungens båt slutligen på en tionde plats av totalt 24 båtar. 2 days agoI det tredje avsnittet av SvDs dokumentärpodd Blenda med titeln Barnidolen och skandalerna berättas historien om Pontus Rasmusson influencern vars målgrupp är barn och som kritiseras för att blanda barnvänligt innehåll med sexuella referenser och betaltjänster riktade till minderåriga.

Den officiella Team Pontus Challenge merchen hittar du hos oss. Hans majestät konungen lades i dag in på Rikshospitalet för en utredning av feberTillståndet är stabilt Senast förra veckan tävlade kung Harald i VM i segling i Genève. Så såg Nicola Peltz Beckham ut före skönhetsoperationerna.

Misstänks ha kört ihjäl sin mamma medger dödsvållande. 2 days agoI det tredje avsnittet av SvDs dokumentärpodd Blenda med titeln Barnidolen och skandalerna berättas historien om Pontus Rasmusson influencern vars målgrupp är barn och som kritiseras för att blanda barnvänligt innehåll med sexuella referenser och betaltjänster riktade till minderåriga. Varje samtal kostade 10 kronor även om man inte kom fram.

Följarna misstänker en romans mellan Benjamin Ingrosso och Frøya Winther som nu delar videos från en semester med familjen Wahlgren. Vid ett tillfälle uppmanade han dem att ringa till ett telefonnummer för att få prata med honom. V vill satsa 13 miljarder på förskolan.

2 days agoPontus Rasmusson anklagas också för att på olika sätt lura sina fans på pengar. En förälder som intervjuas i podden fick en räkning på över 10 000 kronor. Vår målsättning är att det ska finnas något för alla.


Klader Huvudbonader Pontus Rasmusson Official Merch Shop Mossa Klader Hoodie


Pontus Rasmusson Height And Weight Net Worth Pop Singers


Hur Gammal Ar Pontus Rasmusson Alder Foraldrar Familj


Pin Pa Snabbsparade Pins


Pontus Rasmusson On Instagram Happy Valentine S Day

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel